Искаме да се реши този казус най-бързо и най-добре за двете

...
</TD
>Искаме да се реши този казус най-бързо и най-добре за двете
Коментари Харесай

Директорът на Шейново: На майката с бебенце А, и е дадено бебенце с гривничка Б,виновните ще бъдат наказани

Искаме да се реши този проблем най-бързо и най-добре за двете фамилии с разменените бебета. Това съобщи шефът на " Шейново "  д-р Румен Велев на брифинг.

" От повече от седмица текат няколко инспекции в нашата болница. В момента, в който разбрах за случая, подадох сигнал в полицията. Предвид деликатността на обстановката, искахме да се запазят персоналните данни и сензитивната информация, с цел да се запазят двете фамилии, по тази причина нямаше информация по случая. На процедура към този момент биологичните родители са изяснени с ДНК експертизи. Оттук насетне е въпрос на юридическа процедура. В болничното заведение текат още три инспекции ", изясни той.

" Няма неточност в гривничките. На майката с бебенце " А ", и е обещано бебенце с гривничка " Б ". Тези, хора, които са виновни, ще бъдат осъдени. Следствието ще откри кои са. Мисля, че няма предумисъл в размяната на децата. Смущаващите обстоятелства са няколко. Нито една от двете майки не са обърнали внимание на гривничките, които имат, а при изписването, те не са били сверени. Едната майка си съхранява всички документи ", съобщи той.

По думите му разминаването се е получило при първото разпределяне на бебетата. А съгласно доктор Велев, подобен случай в кариерата си не е имало, даже и като е работил в " Майчин дом ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР